maanantai 5. kesäkuuta 2017

Sitä ja tätä

Moikka taas! Täällä on hetki oltu hiljasempia, kiirettä pitänyt...

Ihanaa kun päivät lämmennyt ja päässy pihalle enemmän, mitä nyt tänään KOKO päivän taas satanut.. :D
Kävin torstaina pitkästä aikaa (oikeesti en oo yli kuuteen vuotee käyny) laivalla. Vitsit, siis ikinä ei oo ollu mitää matkapahoinvointia tai vastaavaa, mut kyllä tuolla keikkuessa teki pahaa, ja se laivakeinjtus kesti vielä seuraavat kaks päivää kotonaki :D Laivalla oli ihana Victorias Secretin liike, ja ai että mitä löytöjä tein! Niin hyvät aletkin, esim kännykän kuori -60%. A jäi isänsä kanssa kotiin, eli pääsin yksin, kahden ystävän kanssa reissuun. Ihana päästä välillä noinki rentoutuu, ettei vaa kotona vaikka A on isällään. Juotiin, syötiin ja tanssittii, tosi kiva reissu pitkästä aikaa! Mut olihan se väsyttäväki, et ihan kiva, ettei siellä oltu kun se 24h.






Me pistettiin A:n kanssa partsia kuntoo, ja salaattia,papua, kukkasia, tomaattia ja paprikaa kasvamaa, ja ruukuissaha alkaa näkyä jo muutaki kun multaa. Mä ootan jo innolla et pääsen syömää omaa kasvattamaa salaattia ja tomaatteja. Parasta on kun ite tehny! Siitä tuliki mielee, et tein tänään ihan parhaan raakakakun! <3 niin hyvää ja jopa terveellisempääki. Reseptiä voin laittaa jos on kiinnostuneita. Ite laitoin vähän liikaa sitruunaa ehkä sekaan, mut hyvin kelpas A:llekin :) Tää raakakakku oli super helppo tehdä ja A sai auttaa kans, ei ollu leviäviä jauhoja tai rikki menevii kananmunii...



niin hyvää!


Me ollaan A:n kanssa suunniteltu kesäks vaikka mitä reissuja. Särkänniemeen ja Ähtäriin ois kiva päästä. Kaipaisin vaa hiukan kokemuksii, et miten muilla lasten kanssa reissut menny? Onko kaks vee liian pieni vielä särkkikseen tai vastaavaan? Ja hei, mähän pääsen ite kattomaa esim Muumeja, toki sanoen, et mennään A:n takia!! Sais vaan tää kesä kunnolla alkaa, et päästään suunnittelemaan enemmä, ennen kun syksyllä mä lähden kouluun ja A päiväkotii. Innolla ootetaan jo, A:kin oottaa et pääsee leikkimää kavereiden kanssa :)


Ollaan nyt tässä meidän asunnossa asuttu vuosi, ja nyt kun oon saanu vihdoi sisustettua tätä oikeesti oman näköseks, kaikkee uutta kivaa, nii täähän on alkanu tuntua ihan omalta kodilta! Aikasemmin tää ei oo ollu mulle koti, vaa pelkästää paikka, missä ollaan asuttu. Mut nyt, täähän tuntuu kodilta ja tykkään tästä!






Teen taas vähän arvontaa parin päivän päästä, ja tulossa on myös vähän synkempää tekstiä... Unelmista. Unelmista, jotka joku toinen murskaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti