tiistai 20. kesäkuuta 2017

Arvostelua

Kaikille on varmaan tuttua se, että äitejä arvostellaan tosi paljon? Niin äidit itse, kun lapsettomatkin. Aina pitäisi näyttää tietynlaiselta, tunnistettavalta äidiltä. Mut onko se oikeesti niin?

Mähän siis oon vasta 20v. Tykkään paljon laittaa itseäni, panostaa ulkonäköö ja käyttää muutakin kun likasta paitaa ja pieruverkkareita... Pukeudun niinku nuoret nyt pukeutuuki. Käytän revittyjä farkkuja, napapaitoja, choker-koruja, mitä ikinä tykkäänki. Ja kyllä välillä saa katseita, kun seison siellä hiekkalaatikon reunal revityissä farkuissa ja nyöripaita päällä, ja vastaan vielä A:lle jotai niin, että käy ilmi että oon hänen äiti. Siinä sitte muille ihmettelyä, että ton näköne ja äiti :D Ja kyllä, tätä on käyny oikeesti useesti.

Miks äidin pitää näyttää äidiltä? Miks ei äidillä ole oikeutta näyttää miltä tykkää? Meikata ja pukeutuu. Mä oon ite todennu, et se on sama vaiva, vedänkö likaset vaatteet päälle, vai vähän siistimmät. Mulla menee max 10min aamulla, et laitan naaman kuntoo, 5min et laitan hiukset. Ja kyllä, mun aamusta ainaki löytyy se vartti omaa aikaa...

Mä oon myös todennu, että jaksan ite paremmin, mulla on parempi olo ja oon muutenki paljon paremmalla fiiliksellä, kun oon laittanu itteeni, enkä lähe niissä pieruverkkareissa ulos. Joo, jokanen pukeutukoon mun puolesta miten vaan, mutta nii... Mä oon huomannu iha psyykkisestikki, mikä muutos tullu, kun siirtyny niistä rentuista vähä parempaa seppälää, ja jaksaa tehä ulkonäölle jotain.

Ja nyt mä ihmettelenki, että miksi, oi miksi, on pakko tuijottaa ja sipistä keskenään siitä, että "varmaan hän tulee tänne hiekkalaatikolle farkut ja siisti paita päällä ja kutsuu itseään vielä äidiksi". (Tätä harrasti päiväkodin tädit viimeviikolla puistossa). Antakaa ihmisten pukeutua niinkun haluaa. Kyllä äiditkin saa näyttää hyvältä. Myös äidillä on oikeus panostaa! mä haluisinkin kuulla, että valitsetteko te ennemmin ne verkkarit kaapista, vai farkut? Kumpaan sakkiin te kuulutte? Ja jos täällä on niitä arvostelijoita, niin miksi sitä pitää tehdä? Miksi pitää arvostella? Onks se oikeesti kateus, kun ei ite jaksa laittaa itteä, ja näkee laitetumman äidin? En tiiä, mulle kun on ihan sama miltä muut näyttää...


Viikonlopun maisemia...

Kesäkuun arvonnassa on jo hyvin osallistujia, ja hei! Ootteko huomannu, että lisäilen myös Instagramiin kuvia? Instagramista blogi löytyy nimellä minijaminablogi. Sinne vaan seurailemaan :)

Mä toivotan kaikille kivaa viikonloppua, se mitä siitä on enää jäljellä, ja kivaa juhannusta! Meillä tiedossa viettoa ystävien kanssa, paljuilua ja saunomista! Mites muiden juhannussuunnitelmat? :)




pssst! Vinkkinä, ostin aivan ihanaa lasten kynsilakkaa
 Tiitiäisestä ja Tylleröstä <3 
Lähtee siis vedellä ja sopii pienille prinsessoille hyvin!

1 kommentti:

  1. Tosi hyvä postaus! Sitten jokusen vuoden päästä kun itse alan lapsia hankkimaan, niin en aio siltikään "mammautua". Haluan edelleen pukeutua siististi ja meikata, enkä todellakaan näyttää riutuneelta äipältä (vaikka sitä olisinkin). Suomessa tuntuu olevan semmoinen stigma, että jos äiti vähääkään panostaa itseensä, niin se on lapselta heti pois. Eikä se tietenkään pidä paikkaansa.

    http://www.lily.fi/blogit/meikkeja-musaa-ja-meininkia/

    VastaaPoista