keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Kosmettiikkaa kosmettiikkaa, ai joo ja arvontaa ;)

Mikäs sen parempaa puuhaa mies huoliin, kun puhua kosmetiikasta! Ja onha toi kosmetiikka mulla itellä noussu nyt aika "tärkeeks", nii mikskä siitä ei sitte kirjottas.

Ennen mulle oli ihan sama mitä ostin, ei väliä merkillä tai sisällöllä, kunhan oli halpaa. Mut nyt on kyllä ajatus muuttunu ihan täysi. Ei oo enää väliä sillä hinnalla, vaa sisällöllä! Miks maksaa tuotteesta, joka sisältää enemmä vettä, kun esim sitä itse rasvaa. Tai miks maksan shampoosta, mikä oikeesti vaa tuhoo mun hiuksia. Ja hei, nyt kun on vaihtanu tollasenn luonnonkismetiikkaan enemmä, nii kyllä huomaa, et eihä ne tuukkaa edes niin kalliiks, vs ne kauppojen halppikset.... 

Hiukset:
Mä oon ennen tykänny rutata hiuksii aineita, mitkä sisältää silikonia, ja saa hiukset tuntuu sileiltä. Mut eihän se silikoni tee mitäö hyvää hiuksille... Löysin Prismasta tälläsen mulle täysin uude merki. Ei silikonia, ja muutenki luonnollisempi vaihtoehto. Alkuu hiukset tuntu aika inhottavalta. Tuntu et jää likaseks ja rasvottuu nopeesti. Noin kuukaude jälkee, mun hiukset tuntuu yhtä hyvältä, kun mun tyttären hiukset, mitä ei oo koskaa kukaa pilannu millää aineilla! Ja näähän voikin paljo paremmi! Eli iso suositus. Ja näiden käytön kun alotin, nii ei haittaa, vaikka välillä ei hiuksii pestessä laittas ollenkaa shampoota tms, puhtailta tuntuu ja näyttää silti ;)




Kasvot:
Mulla on aina ollu naamassa tosi huono iho. Teininä finnejä otsa täynnä, ja niistä jääny arvet. Nenä täynnä mustapäitä. Sillon tällön jaksanu kokeilla eri mömmöjä, mut kun mikään ei toimi, nii eipä kiinnosta... Mut sitte löysin nää! Tää Scrubi on ollut musta tosi hyvää. Niin pientä "raetta", et paljon miellyttävämpi hieroo naamaa. Ja tosi riittosaa. Ja ihan huomattavasti mustapäitä ainaki kadonnu! :) suosittelen siis. Ja tää Propolis rasva kuorinnan päälle, kyllä on pehmee iho sen jälkee! Okei, meillä kyl käytetää tätä muuhunki tätä rasvaa, A osaa aina hakee tän hyllystä jos tarvii rasvailla, mut varsinki kuorinnan päälle illalla tää on tosi kiva :) Nii, ja näis ei oo sitä vettä mistä mainittin...




Sitte mä löysin tän mulle täysin uuden merki!



 Siis miksi, oi miksi, en oo löytäny tätä enne! Niin halpaa ja hyvää! Eli Organic shopin tuotteet... Mä ostin ite nyt testiin ton suihkugeelin, kuorinnan ja hoidon hiuksille. Enkä voi kun suositella. Oikeesti! Näissä on ensinnäki ihan super hyvät tuoksut. Ja mitä näille kolmelle tuli hintaa... N 10e, vaan! Mä voisin näitä hehkuttaa vaikka kuinka, mut musta näitä pitää jokasen kokeilla itte, että tietää. Ihan super. Näitä hamstraan itelle lisää varmasti, ja SITTE! Arvonta! Koska nää on musta niin supereita, haluun arpoo jollekki onnekkaalle ylläripaketin näitä ihanuuksii! Tällä kertaa ei riitä 'mukana' kommentti, vaan mainitse kommenteissa sun lemppari luonnonkosmetiikkamerkki! Jos sulla ei oo sitä lempparia, niin kerro miks just sun pitäis saada tää paketti! :) Nii ja tietty se s-posti kans! Pidetään tää auki tonne viimeseen päivään asti, onnea kaikille! :)

Ps. tää ei muuten sitte ollu maksettu postaus! ;)

20 kommenttia:

  1. Patyka tai Absolution on omaan mieleen ollut luonnonkosmetiikka merkeistä. Tykkään myös Flow-kosmetiikasta,koska suomalaisuus kunniaan ja aina pitäisi suomalaista kosmetiikkaa arvostaa. :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja löytöjä! :) Mun suosikkimerkki luonnonkosmetiikasta on tällä hetkellä Argital. (piivoitto@gmail.com)

    VastaaPoista
  3. Body shop on lemppari :)

    sinituuliaojala@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Body Shopin tuotteita käytän :)
    nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Body shopin tuotteet on ehdottomasti tämän hetkisiä lemppareita :)
    on.nea11@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Mulla ei vielä oo lemppari luonnonkosmetiikkatuotetta, mutta haluisin voittaa tän, koska oon tosi kiinnostu ympäristöekologiasta ja kosmetiikan puhtaudesta. Ois kiva päästä kokeilemaan näitä ekologisesti tuotettuja tuotteita, ja näkis sitten että tulisko näistä semmosia luottotuotteita. :)
    saana.99@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Laveran tuotteet!:) innolla kokeilisin näitä!
    janette.mertanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Ei ole vielä lempparia vaikka useampiakin olen käyttänyt. Organic Shop on vielä testaamatta ja olisi kiva päästä testaamaan.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  9. Madaran löysin Betteboxin kautta :) Laveralta aurinkorasva tällä hetkellä käytössä, oikein hyvä on :)
    sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Suosikkimerkkini luonnonkosmetiikassa on Mossa :)
    Mukana kivassa arvonnassa! En ole vielä kokeillut mitään Organic Shopilta.
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Lavera on suosikkini, sen tuotteita saa melkein jokaisesta hyvin varustetusta tavaratalosta ja hintakaan ei ole kummoinen. Haluaisin voittaa koska tarvitsisin täytettä kosmetiikka hyllylleni ja aina on kiva kokeilla jotain uutta mistä sitä tietää vaikka syntyisin uusia suosikkeja! :)
    eveliinaaakala@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Laveran tuotteita olen käyttänyt :)
    matsalikka@gmail.com

    VastaaPoista
  13. urtekram on suosikki!

    ka.taa@windowslive.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea! Arpaonni osui sinuun tällä kertaa, laitan sähköpostia :)

      Poista
  14. Urtekramista tykkään, Organic Shopia ei oo vielä tullut kokeiltua! :)
    henriikka123@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Tämä onkin vielä ihan vieras merkki minulle. Käytän monen merkkisiä tuotteita, sillä kaikissa on yleensä joku tuote mihin ole ihastunut kuten Body Shop, Lumene, Loreal jne.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  16. Ei varsinaista lempparia, mutta satunnaisesti Lavera, Body shop tai Urtekram.. mitä milloinkin sopivasti kohdalle sattuu. Tätä en ole kokeillut ja aina uusi kiinnostaa.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  18. Urtekram on lempparini :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista