maanantai 31. heinäkuuta 2017

Päiväkotiin valmistautumista

Moikka, pitkästä aikaa! Täällä vähän ollut hektistä, niin jääny postailut vähemmälle..

Meillä valmistaudutaan päiväkodin alottamiseen! A alottaa siis viimeinen päivä ens kuuta päiväkodin, heti täyspäiväsesti. Oon nyt "hyvissä ajoin" yrittäny kattoo kaikki tarpeelliset, ettei sitte puutu mitää. Tilasin silitettäviä nimikointilappujakin, ikastetiketistä, kerralla heti varmaan sata kappaletta, mutta totesin, että ne on tosi vaikeita käyttää! Tai siis vaikee silittää. Oli kyllä nättejä lappuja ja nopee toimitus. Nyt mietinkin, että oisko tarrat sittenki helpompi...

A:lle on nyt ostettu myös tuplana sadevaatteet, välikausi ja talvikamppeet vielä pitäis, mut onneks nämä ilmat nyt näyttää vaan lämpiävän :) Musta on jotenki helpompi ajatus, että kaikkia on tuplat, saati roudata kamoja edes takas.. Mites muut, onko tuplathelpompi, vai riittääkö yhdet?

Musta on ihan kauhee ajatus, että A lähtee päiväkotiin.. Siis kun tässä nyt ollut pari vuotta kotona, ja nyt tietää, että enää ei sitte kotiin jäädäkkää... Että tästä nyt sitte seuraava on eskari, koulu, ja pian muuttaakin jo pois kotoon. No ei onneks ihan vielä kuitenkaa :D Taitaa äitiä enemmä jännittää päikkyyn lähtö, kun tytärtä, A oottaa jo että pääsee päiväkotii leikkimää ja nukkumaa. Mä pelkään niideen hoitajienki puolesta, kun toi tyttö on vähän villimpi tapaus, eikä aia niin kuuntelevakaan, et mitenkä ne saa ton sielä kuriin, mut onneks siellä on kuitenki osaavat ihmiset hoitamassa :)

A alottaa päiväkodin tossa n 4km päässä, ei siis onneks pitkällä, mutta meillä ei ole autoa käytössä, eli noi talvet vähän jännittää. Kun pakkasella lähtee kävelemään eka sen 4km päiväkodille ja toiset 4km takaspäin kouluun/töihin, ja myöhemmin sama. Jaksaako sitä oikeesti päivittäin kauheella pakkasella? Tietysti bussit tässä kulkee, että hätävarana nekin toimii. Ollaan tässä silti henkisesti valmistauduttu siihen, että lenkeily alotettava :D Meillä on myös tässä nyt niin, että A on isällään viikonloput, pe-su, ja muuten kotosalla, ja tuntuu jotenki inhottavalta ajatukselta, että meidän yhteiset päivät menee siihen, että ei koko päivää nähdä, mutta sitte isän kanssa ehtii olla enemmän... No ehkä tähän tottuu, ja hyvähän se on isänki kanssa viettää aikaa, ja saan oikeesti olla tyytyväinen, että meillä menee nää asiat hyvin, eikä tarvii riidellä tapaamisista.

Nyt taas vähän juttu karkas.. Mulla on kännykkä vähän sökönä, niin tää kirjottaminen on vähän vaikeeta, ja sata keskenerästä postausta oottamassa... Mutta nyt oottelee mies jo seuraks, kun A meni nukkumaan ja saadaan olla kaksin, niin jätän tän lyhyeks vaan :) (juu kyllä, meitä ei enää oo täällä vaan kaksi!! :o)

Arvontaan kommentoin muuten voittajalle jo, toivottavasti saan hänet kiinni ja s-postia laitettu.. Ideoita seuraavaan arvontaan otetaan vastaan! Nyt hyvät yöt kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti