keskiviikko 23. elokuuta 2017

Sitä sun tätä ja Perheenlisäystä

Pahottelen heti alkuu tätä hiljasuutta login puolella. Ollut niin kiire kesä, ettei oikein ole ehtinyt...

Me ollaan A:n kanssa nyt sitten käyty tutustumassa päiväkotiin, ja neiti odottaa viikon päästä alkvaa päiväkotia ihan kauheesti! Ehkä vähän äitiki :D Kaikki tarpeellinen hommattu ja vaatteita nimikoitu..Ollaan siis valmiina päiväkotiin vihdoi!

Tää loppukesä on ollu tosi ihana, mustikoita ja vadelmia alkanu tulla sen verra, että me ollaan vietetty hyvin aikaa mettässä. Ja jos ei yhessä, oon laittanut A:n mummun mukaan, niinkun tänäänki,että sai hetken olla rauhassa. Eilen haettiin vadelmia, ihan ite sai kerätä, ja syödä, ja vitsit! Huomas kyllä miten paljo halvempaa,saati kaupass! 1,5kg oli vaan 8e, ja siitähän tekiki sitte illalla hyvän piirakan, nam.





Edellispäivä meni siinä, kun laitettiin A:n huoneeseen ebaysta tilattu (en raaskinu maksaa suomessa samasta 100e, mistä ebayssa 20e :D)  verhokatos. En laittanukkaa sitä sängynpäälle, vaan löysi paikan majana, ja vanha prinsessateltta saiväistyä, ja pääsi serkunluo uusiin leikkeihin :) A tykkää kauheesti, vielä kun tohon keksisi muutaki koristetta... Saa siis vinkata. Äidin pinkit tyynytki pääsi tonne ja tais siitä joku olla onnellinenki....







Tosta perheenlisäyksest.. Tosiaan meille on sllanen tulle! Ei vauva, ei. Ei karvavauva, vaikka äiti niin haluis. Vaan mies. Oikee mies. 
Mä vähän jännitin, että miten A suhtautuu siihen, että äidillä on nyt toinenki kenen kanssa olla, mut hänhä ottiki tän hyvin! A on ihan rakastunut, välillä liikaaki... Mietinki tossa, että te, jotka ootte perheesee uuden miehe ottanu, nii mites kun lapsi sanoo miestänne isäks? Korjaatteko heti, torutteko, keskustelettko, annatteko sanoa? Miten toimia? Mä olen korjannut ja sanonut nime,kun paristi vahinko käyny. En itsekkää tykkäis, että isän luona isän naista sanootaisii äidiksi. Meillä on nyt sitte asustanu tollane uus jäsen tässä muutaman viikon, ja hyvin on menny, vaikka onki ollu totutteluu uuteen arkee.. Ja vielähä se arki tästä muuttuu!

Eilen illalla sain pitkästä aikaa viettää omaa aikaa,minkäs muun kanssa kun Ikean-kuvaston ja piirakan;) On toi vaan koukuttavaa, jos joskus joku kysyy, mitä haluun lahjaks, tiedän jo. Ikeaan lahjakortin... Siellä sais kyllä tilin nopeesti tyhjäks ja paljon sisustuskrääsää :D Että sponssia ootellessa ;) Ei vaiskaa! Mutta oli kyllä ihania keltasia juttuja! En tiiä miks, mutta oon nyt siihen ihastunu kovasti, ja tekis mieli syrjäyttää toi pinkki ja laittaa vähän uutta väriä.. Kun uskaltais.



Mitäs mieltä muuten äidit on tosta uudesta vesirokkorokotteesta? sehän tulee/tuli nyt ihjelmaan. Me meinataan se ottaa, kun sen verran kuullut kauhutarinoita, kun vaan sais ajan.. Ei tarvis sitäkään sairastella sitten. Ja mä olen itse sitä mieltä, että kaikki otetaan, mitä ohjelmassa on, ja kun se nyt tulee, ei se turhaan siihen tuu. Tästäkin niin paljon mielipiteitä, että monta riitaa nähnyt itekkin.. Mä en nää mitään väärää rokotuksissa, päinvaston, kannatan niitä ihan täysillä kyllä!

Jaha, meni taas sitte ihan mihi sattuu nää jutut... Kaipailisin vinkkii, että mitä seuraavaks arvotaan, että saisin taas järkättyä senki :)Elikkä nyt. En keksi itse arvontaa, vaan JOKU MUU PÄÄTTÄÄ mitä arvotaan! Jotain pientä ja mahdollista, kun itse nämä kustannan ;) Vinkkiä tulemaan siis, niin onnistutaan! 
Nyt sohvalle köllimään kera suklaalevy :p


Loppuun vielä miehen yllätys! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti