keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Meikkejä!

Tuli tossa tehtyä Cocopandalle ( https://www.cocopanda.fi/ ) ensimmäinen tilaus ja nyt kun se saapui, aattelin vähän kirjotella siitä!

Oli yllättävän nopea toimitus, siitä heti plussaa!Viidessä päivässä tuli, mikä oli yllätys, kun tein illalla tilauksen ja viikonloppukin välissä.

Tilasin uuden colormaskin tähän punaseen hiuksee.Yllätykses löytyi pumppupullo, mitä oli heti pakko päästä kokeilemaan, koska itse koen noi tuubimallit aika huonona, kun aina on sitte purkki ihan punanen ym. Ja olihan siellä hyvä alekin tähän ;) Nyt oon käyttänyt tätä maskia, ja huomannut sen, että jos sattuu tippumaan johonkin, esim suihkuverhoon maskia, se ei lähe pois, eli tahraavaa! Hyvin pysyy myös hiuksissa,mut saa pestä hyvin pois, koska tuntuu että jättää muuten rasvaseks hiukset...




Tilasin myös luomiväripaletin.Ihan superit värit. Mulle tärkein oli, että löytyy tota glitteriä seasta. Ja sitähän löytyy. Mun mielestä noi missä kimalletta, tarttuu hyvin ihoo ja on hyvin pigmenttisii. Mut noi missä ei ole, näkyy huonommin ja niitä saa laittaa reippaasti...Mutta tykkään! Pysyy koko päivän hyvänä kyllä :) Ainut minus on, että noi varisee sikana! Aina kun laitan,silmän aluset on täynnä luomiväriä.Että jos miinusta pitää antaa,niin siitä ehdottomasti. Mutta sanosin että ihan hintansa väärti, mitä se oli 10e paikkeilla alessa..







Nopeesti vetästynä värit kädelle, kuten näkyy,
 ainut oikeesti kunnolla pigmenttinen matta oli toi musta:D

Kolmas tilaamani tuote oli kulmille. Eli tällänen paletti, missä värejä ym. Mukana myös pinsetit ja kaksi sivellintä. Olisin ehkä kaivannut myös sellasta harjaa, mutta pärjää ilmanki! Nää on kyllä ollu hyviä, hyvä pigmentti ja ei tarvii paljonlaittaa,eli uskon etä riittosa. Nää kans tahtoo varista vähän laittaessa, mutta esim toi vahamainen väri on tosi hyvä! Tässä on vaan noi värit tosi ääripäät, eli mä ite joudun sekottelemaan, että saan hyvän.. Mutta päivittäisessä käytössä on, enkä vaihtais, ja kyllä onhintansa väärti, kun olialle 10e. Tää on myös hyvä ottaa esim mukaan, kun noi sudit kulkee myös paketissamukana. Mutta tosiaan, ainut miinus toi, että värit on ääripäät ja pitääsekotella, vaikkei se kova vaiva olekkaan.

 Mukana siis myös ´highlighteriä´:)



Kokonaisuudessaan oon tyytyväinen tilaukseen! Varmasti tilaan toisenkin kerran. Tuolla on myös kiva, että maksuvaihtoehtoja enemmän, tarvittaessa saa laskulle ja osissakin maksettua. Siitä myös plussaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti